Liity sähköpostilistoille

Helppo tapa pysyä perillä AKL:n toiminnasta on seurata järjestön sähköpostilistoja. Akl-lista on liiton yleinen sähköpostilista, moderoitu sivari-lista keskittyy siivilipalvelusaiheisiin ja rea-lista on maanlaajuinen Ruokaa ei aseita -kampanjan lista. Listoille voi lähettää viestejä vain kyseisiä listoja tilaavista eli niille liitetyistä osoitteista.

Listalle voi liittyä ja siltä poistua joko sähköpostitse tai www-lomakkeen välityksellä. Tietoturvasyistä listalle liittyjän tai siltä poistujan täytyy vielä erikseen hyväksyä tekemänsä muutokset: allaolevien sähköpostikomentojen tai www-lomakkeen lähettämisen jälkeen saat listapalvelimelta postia, johon sinun täytyy vastata (reply). Vasta tämän kuittausviestisi jälkeen liittyminen/poistuminen tapahtuu. Tällä varmistetaan se, ettei listalle liitetä tai siltä poisteta ihmisiä muiden nimissä. Huom: Outlook.comin/Live.comin/Hotmailin käyttäjät.

Sähköpostitse

Lähetä tyhjä sähköposti siitä osoitteesta, jonka haluat liittää listalle tai poistaa listalta.

Liittyminen:

Poistuminen:

 

Webissä

Klikkaa linkkiä niin pääset sivulle, jonka avulla voit liittyä tai poistua kyseiseltä listalta:

 

Lisäohjeita

Jos muu ei auta, ongelmatapauksissa tavoitat listojen ylläpidon osoitteesta toimisto(at)akl-web.fi; liitä mukaan ongelman kuvaus ja palvelimelta saamasi virheilmoitukset. Eroamis- ja liittymisviestit tai asiaa koskevat kysymykset ja avunpyynnöt eivät milloinkaan kuulu listoille vaan ylläpidolle.

Jos et muista, millä osoitteella olet listalle liittynyt, voit tarkistaa asian minkä tahansa listaviestin otsikkotiedoista (headereista, "Näytä lähdekoodi/viesti raakamuodossa") kohdasta "Received: from".

Sähköpostilistojen tietosuojaseloste

Rekisterin pitäjä:

Aseistakieltäytyjäliitto ry; Veturitori, Rauhanasema 3; 00520 Helsinki; y-tunnus 0690244-3

Yhteystiedot henkilöntietojen käsittelyä koskevissa asioissa:

Aseistakieltäytyjäliitto ry, puh -040-8362786, sähköposti toimisto@akl-web.fi

Rekisterien nimet:

Sähköpostilistat akl-lista, sivari-lista, rea-lista. tukikohta, helsinki-lista

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus:

Henkilötietoja kerätään listojen aihepiiriin liittyvien sähköpostiviestin lähettämiseen kunkin listan tilaajalle.

Rekisterin tietosisältö:

Sähköpostiosoite.

Säännönmukaiset tietolähteet:

Käsiteltävien henkilötietojen lähde on asianomainen henkilö itse.  Listoilla olevat henkilöt ovat joko itse liittyneet ja syöttäneet tietonsa sähköisesi tai antaneet sähköpostiosoitteensa paperille kirjoitettuna kyseiselle listalle liittämistä varten. 

Tietojen luovutukset:

Rekisterin sisältämiä tietoja ei luovuteta järjestön ulkopuolisille tahoille eikä niillä ole niihin pääsyä.

Tietojen poistaminen ja rekisteröidyn oikeudet:

Jokainen listoilla liikkuva viesti sisältää linkin ohjeisiin, joita noudattamalla rekisteriin kuuluva voi erota siitä. Rekisteriin kuuluva voi myös pyytää poistamista ottamalla yhteyttä Aseistakieltäytyjäliiton toimistoon. Rekisteröidyn on oikeus pyytää rekisterinpitäjältä pääsy häntä itseään koskeviin henkilötietoihin ottamalla kirjallisesti yhteyttä Aseistakieltäytyjäliiton toimistoon.

Rekisterin suojaaminen:

Rekisteri on suojattu salasanalla (kukin lista omalla salasanallaan). Rekisteriä käyttävät AKL:n toimiston vakinaiset työntekijät ja mahdollisesti työharjoittelija. Rekisterin tiedot lisätään ja poistetaan sähköisesti.

 


Huom! Tiedoksi Microsoftin sähköpostipalvelujen (esim. outlook.com) käyttäjille: Postin välittymisessä osoitteisiinne esiintyy ongelmia (vastaavanlaisia kuin iki.fi:ssä) johtuen palveluntarjoajanne huonosti toimivasta spämmisuodattimesta. Jos huomaat AKL:n listojen viestejä merkittävän roskapostiksi, poista merkintä eli raportoi viestit ei-roskapostiksi. Jos haluat varmistaa, että postisi tulee perille, suosittelemme käyttämään ainakin toistaiseksi jotain muuta sähköpostipalvelujen tarjoajaa.